Svar på frågor om ekonomi och skatt

Kan man ställa frågor om ekonomi och skatt till revisorn löpande under året? Tanken är att revisorn ska vara ett bollplank för företagsledningen under hela året. Revisorn bör kunna ge snabba, kvalificerade svar på alla tänkbara frågor inom områdena ekonomi och skatt. Det finns nästan inga frågor som en revisor inte kan svara på eftersom de bör vara experter inom dessa områden. Även om en revisor inte har djupgående kunskaper inom alla områden, så har de i regel en bred kunskapsbas.

På Åborg Revisorer har vi samarbeten med och abonnemang hos skattejurister så att kunderna alltid kan få kvalificerade svar på alla tänkbara frågor inom skatt, ekonomi och personal. Ingen fråga är för hög eller låg för oss, vi uppskattar att frågor löses under räkenskapsårets gång istället för i stressiga bokslutstider.

Exempel på frågor där vi kan bidra med vår kompetens är omstruktureringar, interna aktieöverlåtelser, framtagande av löne- och utdelningsstrategier, tips om avdragsmöjligheter och skatteoptimering av bolagets och ägarnas ekonomi.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar